نوشته شده توسط : مهدی

روزها چگونگی فعالیت بخش کنسولی سفارت آلمان در دادن وقت مصاحبه برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان و یا همان ویزای دانشجوئی، نامشخص است و امکان برنامه ریزی دقیق برای رسیدن به مقصد آلمان برای متقاضیان کمی دشوار شده است. وقت انتظار طولانی مدت برای مصاحبه دانشجوئی(تقریبا ۲۲ ماه)، سبب گردیده که بسیاری از دوستان و متقاضیان تحصیل در آلمان، به فکر استفاده از کشور ثالثی به عنوان پل برای رسیدن به این کشور باشند. در این میان از بین کشورهای مختلف، کشور ترکیه به سبب راحتی و سهل الوصول بودن ویزا و اقامت، بیشتر مد نظر متقاضیان قرار گرفته است.

قبل از این که در خصوص چگونگی رفتن به ترکیه و بدنبال آن رفتن به سفارت آلمان در ترکیه توضیح دهیم، نیاز است که شما را از قوانین مهاجرتی در این خصوص آگاه کنیم:
بر اساس قانون مهاجرت اتحادیه اروپا، در صورتی که فردی که مثلا اقامت اصلی و دائمی ایران را دارد، بخواهد برای دریافت ویزای بلند مدت یکی از کشورهای اروپائی از طریق کشور دیگری به غیر از ایران استفاده کند، می بایست اقامت یک ساله کشور ثالث را داشته باشد و بیش از ۶ ماه نیز از اقامت وی در آن کشور گذشته باشد تا سفارت به ایشان وقت مصاحبه بدهد. برای روشن شدن این مطلب مثالی برای شما می آوریم:
اگر شما به عنوان یک ایرانی بخواهید برای دریافت و شرایط تحصیل در المان ویزای آلمان، به سفارت آلمان در ترکیه مراجعه نمائید، در صورتی سفارت آلمان در ترکیه مدارک شما را قبول می کند و برای شما پرونده تشکیل می دهد که: اولا شما اقامت یک ساله ترکیه را داشته باشید، ثانیا” از این اقامت یک ساله شما بیش از شش ماه گذشته باشد. در قوانین تحصیل در المان واقع شما می توانید بعد از شش ماه اقامت در ترکیه به سفارت آلمان برای دریافت ویزای آلمان مراجعه نمائید.
به هرحال شما می توانید برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان، نه تنها به سفارت آلمان در ترکیه، بلکه به سفارت آلمان در هر کشور دیگری مراجعه نمائید، به شرطی که موارد فوق را حتما در نظر بگیرید.
چرا از بین تمام کشورها، ترکیه برای تحصیل در المان گرفتن ویزای تحصیلی آلمان انتخاب می شود؟
با توجه به وضعیت کنونی وقت سفارت آلمان، استفاده از کشور دیگری برای دسیدن به مقصد، شاید کار عاقلانه ای باشد. اما برخی از موسسات و افراد سود جو از این فرصت استفاده کرده و افراد را گمراه می نمایند و متقاضیان تحصیل در آلمان را به سمت کشورهای مختلفی که ممکن است آخر و عاقبت مطلوبی نداشته باشد، هدایت می نمانید. بدون این که بعد از فرستادن افراد به کشور ثالث، امور پشتیبانی لازم را نیز از متقاضیان داشته باشند.
چند دلیل برای این منظور وجود دارد که برای هزینه تحصیل در المان متقاضیان را به سمت کشور ترکیه سوق می دهد:
ورود اولیه به کشور ترکیه نیاز به هیچ نوع ویزایی ندارد و فقط با یک بلیت هواپیمائی می توانید هر زمانی که بخواهید وارد این کشور شوید.
دریافت اقامت یک ساله ترکیه بسیار آسان است و کالج در المان شما می توانید با اجاره یک ساله یک برای تحصیل رایگان در المان خانه در ترکیه، اقامت یک ساله این کشور را به راحتی بدست اورید.
هزینه های زندگی در این کشور نسبت به کشورهای دیگر پایین تر است(حدود ۴۰۰ دلار در ماه)
اکثر هموطنان ایرانی با زبان ترکی آشنا هستند و مشکل چندانی برای زندگی موقت در ترکیه ندارند
امکانات آموزش زبان آلمانی در طی مدتی که در ترکیه هستید برای شما فراهم می باشد و موسساتی مثل گوته در شهرهای مختلف ترکیه شعبه دارند
سفارت آلمان در شهریه دانشگاه در المان چهار شهر ترکیه (استانبول، آنکارا، ازمیر و آنتالیا) دارای کنسولگری می باشد و در هر یک از این چهار شهر، در کمتر از یک ماه به شما وقت مصاحبه دانشجوئی می دهد.
به هر حال شما می توانید هر کشور دیگری را که دارای شرایطی برای گرفتن بورسیه تحصیلی آلمان مانند شرایط فوق بوده و یا حد اقل نزدیک به این شرایط باشد را نیز برای این هدف انتخاب نمائید. هر چند که در نظر گرفتن موارد بالا می تواند کار را برای شما بسیار راحت تر نمائید.
برخی از دوستان کشور ارمنستان را نیز برای دریافت  و تحصیل پزشکی در المان ویزای تحصیلی آلمان انتخاب می نمایند که می توان گفت این کشور نیز دارای شرایط خوبی برای رسیدن به آلمان می باشد. هر چند فقط گرفتن اقامت این کشور کمی از ترکیه مشکل تر می باشد. اقامت ارمنستان فقط از طریق تحصیلی و یا ثبت شرکت انجام می شود. ثبت شرکت برای ایرانیان در ارمنستان سخت است و تحصلی هم فقط سالی یک بار و آن هم در شهریور هر سال انجام می شود.
بسیاری از دوستان نیز به دنبال کشورهای اروپائی از جمله مجارستان هستند. که بتوانند با گذراندن دوره زبان آلمانی در مجارستان، شرایط دریافت ویزای تحصیل آلمان از مجارستان را برای خود فراهم نمایند. نکته مهمی که در این قضیه برای مجارستان وجود دارد و می تواند کمی خطر ناک باشد این است که :
ریسک بالا در دریافت ویزای مجارستان و ادامه تحصیل در المان یا به عبارتی دیگر ممکن است سفارت مجارستان برای شما ویزا صادر نکند. به خاطر همینتحصیل در المان با مدرک دیپلم یا تحصیل در المان با مدرک لیسانس داشته باشید که مجارستان یک کشور اروپائی و در اتحادیه اروپا می باشد و شرایط تحصیل در المان در دادن ویزای شینگن به متقاضیان سخت گیری می نماید. در بسیاری از موارد مشاهده شده است که سفارت مجارستان در ایران با ویزای دوره زبان المانی در این کشور موافقت ننموده است و نتیجه آن یک ریجکتی ویزای اتحادیه شینگن در پاسپورت متقاضی می شود که می تواند در آینده برای دریافت ویزای آلمان نیز تاثیر منفی بر پرونده شما بگذارد.
همچنین هزینه های زندگی و دوره زبان آلمانی در مجارستان بسیار بالا استو چون شما دارید در یک کشور اروپایی دوره زبان آلمانی را می گذرانید.
مورد دیگر اینکه، شما با زبان مجاری آشنا نیستید و باید زبان آلمانی را برای کار در المان از یک معلم زبان آلمانی که بعضا فقط به زبان آلمانی و یا زبان آلمانی و زبان مجاری مسلط است، یاد بگیرید و اگر سئوالی در ضمن کلاس داشته باشید در مطرح کردن سئوال و دریافت جواب دچار مشکل خواهید شد.
لذا توصیه می شود ، برای این که بتوانید کشور سومی را انتخاب نمائید که منجر به ویزای آلمان و رسیدن به این کشور شود، حتما موارد فوق را برای هر کشور در نظر بگیرید.
برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان از ترکیه چه کارهایی باید انجام دهیم؟
بعد از این که اطلاعات لازم برای سفر به ترکیه را جمع آوری کردید و تصمیم قطعی به اجرای این کار گرفتید، به راحتی می توانید با تهیه یک بلیط هوائی و یا زمینی ترکیه و بدون نیاز به ویزا، به ترکیه سفر نمائید. سپس بدنبال یک آپارتمان و یا محل اقامت مناسب بگردید و بعد از پسندیدن آن، اجاره نامه یک ساله با مالک ببنیدید.
به خاطر داشته باشید که اجاره نامه شما حتما باید رسمی باشد. سپس به دفاتر



:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی

مروزه تحصیل در کشور آلمان جزو اهداف مهم بسیاری از افرادی است که به تحصیل در المان در خارج از کشور علاقمند هستند. کشور آلمان کشوری است که از شرایط تحصیلی بسیار عالی بهره مند است. از این لحاظ که تمامی افرادی که تا به حال در این کشور تحصیل کرده اند معمولا از وضعیت تحصیلی حاکم در این کشور راضی بوده اند چرا که کشور آلمان سیستم آموزشی سطح بالایی داشته و برای این موضوع ارزش زیادی قائل است. حال در این متن مهمترین شرایط تحصیل در آلمان و به طور کلی وضعیت سیستم تحصیلی آلمان را مورد بررسی قرار می دهیم.

تحصیل بین المللی در کشور آلمان معمولا توسط دانشجویان صورت می گیرد. اگر شما می خواهید در این کشور در هر مقطعی ادامه تحصیل در المان دهید در صورتی که قصد شما اخذ پذیرش از دانشگاه های دولتی آلمان باشد باید گفت برای این امر شما باید شرط ورود به دانشگاه های دولتی آلمان یعنی قبولی در آزمون سراسری داخلی و یا سابقه ی تحصیلی بالایی داشته باشید. این اولین و مهم ترین شرط برای این امر می باشد. ذکر این موضوع لازم است که برای تحصیل در المان در صورتی که شما بتوانید پذیرش دانشگاه های دولتی آلمان را کسب نمایید می توانید تحصیل رایگان در آلمان را تجربه کنید. چرا که هزینه های تحصیل در این دانشگاه ها بسیار کم می باشد و رایگان در نظر گرفته می شود. در صورتی که قصد شما تحصیل به زبان انگلیسی در دانشگاه های آلمان باشد مقداری شهریه ی دانشگاهی شما افزایش پیدا خواهد کرد. دانشجو در کشور آلمان در طی ۶ تا ۸ ترم می تواند مدرک لیسانس را به پایان برساند. طول مدت فوق و دکترا به ترتیب ۲ و ۴ سال به طول می انجامد.

شرایط تحصیل در آلمان
مهمترین شرایط تحصیل در آلمان
شایان ذکر است که برای گرفتن  و برای هزینه تحصیل در المان تحصیل در کشور آلمان همانند هر کشور دیگری شما می بایست چندین شرط را رعایت نمایید. برای تحصیل در مقطع لیسانس در آلمان فرد باید علاوه بر مدرک ۱۲ ساله و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات، مدرک زبان نیز داشته باشد. در صورتی که دانشجوی دانشگاه آزاد باشید باید ۲۰ واحد را بگذرانید. برای این مقطع سن شما می بایست زیر ۲۳ سال باشد. برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس نیز نیازمند مدرک زبان بی ۱، مدرک لیسانس و سن زیر ۳۲ سال می باشید. تحصیل در مقطع دکترای آلمان نیازمند مدرک فوق لیسانس و مدرک زبان است که در این مقطع شما می توانید طبق شرایطی بورسیه کسب نمایید.

 

اعزام دانشجو به آلمان
برای این که بتوانید به کشور آلمان مهاجرت تحصیلی خوبی داشته باشید باید از یک سری موضوعات نیز بهره مند باشید. از مهمترین شرایط تحصیل در آلمان داشتن مدرک زبان است. زبان تدریس در دانشگاه های آلمان معمولا به زبان انگلیسی و یا آلمانی است. در صورتی که بخواهید به هریک از این زبان ها تحصیل کنید می بایست مدرک بی ۲ برای زبان آلمانی و یا آیلتس ۶٫۵ داشته باشید. همچنین دانشجویان می توانند ساعاتی در هفته را به کار مشغول باشند و مقداری از هزینه های تحصیل در آلمان را پوشش دهند. این ساعات معمولا ۱۰ تا ۳۰ ساعت در هفته بسته به مقطع شما است.



:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهدی

آموزش نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته (قسمت دوم)

در قسمت قبل اصول کلی اجرای یک سیستم مدار بسته کامل را شرح دادیم.در این قسمت قصد داریم با دستگاه DVR بیشتر آشنا شوید.

برای این منظور عکسی از قسمت پشتی این نوع از دستگاه ها رو براتون قرار دادیم:

 

تکنولوژی دوربین ها, آموزش نصب دوربین های مداربسته

 

 

همانطور که در تصویر هم مشخصه بسته به تعداد کانالهای ورودی سیستم کانکتورهای BNC مشاهده می کنید.به همین تعداد معمولا ورودی صوتی برای اتصال میکروفون وجود دارد تا دستگاه قادر به ضبط صدا نیز باشد.

 

علاوه بر این پورتها معمولا چند پورت خروجی هم دیده می شود:

RGB PORT:مخصوص اتصال مانیتور از طریق کابل VGA

A-V PORT:برای اتصال بوسیله کابل AV

 

HDMI PORT:که در دستگاه های جدید تر دیده می شود و تصویر را بر روی کابلهای HDMI منتقل می کند.

USB PORT:برای اتصال موس یا کیبرد و همچنین DVD/RW جهت رایت کردن اطلاعات بر روی دیسک

ALARM OUTPUT:برای اتصال آژیر (اختیاری است)

LAN PORT:برای اتصال دستگاه به شبکه داخلی و یا روتر(مسیر یاب)به جهت اتصال به اینترنت.

نصب انواع دوربین مدار بسته
البته نوع و تعداد کانکتورها در دستگاه های مختلف متفاوت است.
تمامی دستگاه های جدید از هارد دیسک های SATA پشتیبانی می کنند و برای پکیج دوربین مداربسته شما می توانید حداقل یکی از این هارد دیسک ها را بر روی دستگاه نصب کنید .
تا تصاویر ضبط شده بر روی آن ذخیره شود.
قالبا دستگاه های DVR جدید دارای سیستم عامل لینوکس هستند و جالب اینکه تمامی این سیستم عامل بر روی فلش داخلی دستگاه نصب شده است و به سرعت بار گذاری می شود.
با روشن کردن دستگاه در عرض چند ثانیه تصاویر دوربین مدار بسته ها به نمایش در می آیند.حال شما می توانید به تنظیمات دستگاه بپردازید.
کنترل دستگاه براحتی از طریق موس ممکن است.حال طبق وعده جلسه پیش به سراغ تنظیمات شبکه می رویم.

نمای گرافیکی تنظیمات در دستگاه های مختلف متفاوت است،اما اصول تنظیمات تقریبا ثابت است.بعد از ورود به بخش تنظیمات شبکه با تنظیمات زیر مواجه خواهید شد:

نام دستگاه:نامی است که دستگاه با آن دیده میشود.

DHCP MOD:با فعال کردن این گزینه شما نیازی به سایر تنظیمات TCP/IP نخواهید داشت و در صورت وجود یک DHCP SERVER در شبکه دستگاه شما تنظیمات خود را از آن دریافت خواهد کرد.

اما دقت کنید در صورت عدم وجود چنین سروری در شبکه اتخاب این گزینه بی معنی است.

 

IP:اگر گزینه DHCP را فعال نکنید بایستی به دستگاه خود یک آدرس IP نسبت دهید.دقت کنید این IP باید از رنج و کلاس IP شبکه با دوربین مدار بسته شما باشد تا دستگاه بتواند با شبکه شما تبادل اطلاعات نماید.

 

مثلا اگر کامپیوتری که DVR خود وصل کرده اید IPآدرس ۱۹۲٫۱۶۸٫۰٫۱ را داردشما میتوانید به DVR خود IP آدرس ۱۹۲٫۱۶۸٫۰٫۲ را نسبت دهید. به شرطی که دستگاه دیگری از این IP استفاده نکرده باشد.

 

SUBNET MASK: که باید بر اساس ماسک شبکه شما انتخاب شود.

DEFAULT GATEWAY:در این قسمت باید IP دستگاهی را که شبکه شما را به اینتر نت متصل می کند ،وارد نماید.این آدرس ممکن است آدرس مودم ADSL شما و یا سرور اتصال به اینتر نت شما باشد.

 

DNS: در اینجا بایستی آدرس DNS شبکه خود را ا دوربین مداربسته وای فای وارد نماییدکه ممکن است همان آدرس مودم ADSL شما باشد.

خوب…حالا تنظیمات پایه و ابتدایی شبکه دستگاه DVR خود را انجام داده اید.البته تنظیمات پیشرفته تری نیزبرای دوربین مداربسته وایرلس وجود دارد که آنها رادر مبحث انتقال تصاویر مطرح خواهم کرد.

مداربسته
اکنون دستگاه DVR شما قادر به تبادل اطلاعات با یک یا چند کامپیوتر در شبکه شماست. اما سئوالی که مطرح می شود این است که چگونه تصاویر DVR را می توانیم بر روی کامپیوتر خود نیز مشاهده کنیم؟



:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 مرداد 1399 | نظرات ()